En iyi Tarafı Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken uyanıklık edilmesi müstelzim en önemli ilke ürkü pas ile uyumlu olması, panik bara yani yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin abesa düşmesidir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının öbür alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat eminği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangına karşı güvende geçirmek üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, eleştiri anda insanların güç eminğini çıkarmak amacıyla kapı kasası ve kullanılan başka aksesuarlarıyla emniyet oluşum etmekteyiz.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına göre sınırlı yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış baplarının) mukannen durumlara bakarak TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir benek da, birinci sınıf bir yangın kapısının elan güçlü bir fiyatla satın allıkınmasının uzun vadede henüz konuşu olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın esnasında henüz uzun müddet dayanır ve daha azca tamirat gerektirir.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen dokumalabilmekle omuz omuza daha çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun çizgi nedeni vaziyet kaybına mahiyet vermemesi ve elan az maliyetle davranışin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya komşu beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde sonradan ilave edilerek örgülabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına nazaran çeşitli şekillerde özel tasarım ya da katlanabilir halde bile tasarlanabilmektedir.

Yangın kapıları yangın simultane, binalarda taksimmler arası yangın geçişini makul bir bugün aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine imkân sağlayan kapılardır.

Dairesel yangın merdiveni, genellikle silindirik yahut dairesel bir muhafaza içre mevcut spiral veya dairesel bir merdiven tasavvurına sahiptir. Bu tip Yangın Kapısı yangın merdiveni çoklukla sınırlı dış alana sahip veya güzel duyu düşünceların önemli başüstüneğu binalarda kullanılmaktadır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın huzurıdizi firmalar yangın bapsı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok saygınlık hale getirmiştir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar haricen açılamaz. Bu keyfiyet hırsızlık vakalarının önlenmesini esenlar.

Report this wiki page